Menu
Winkelwagen
Onze showroom is helaas gesloten door de Corona maatregelen, Uiteraard bestel je onze producten gemakkelijk online en bezorgen we deze veilig bij u thuis.

Boxsprings

Zoekt u een boxspring met een moderne strakke, luxe look? Dan is deze boxspring misschien wel degene die u zoekt! De boxspring is verkrijgbaar in grijze en zwarte stof. In het hoofdbord zitten vlakken, die zo gestikt zijn, dat het lijkt dat deze vlakken in het hoofdbord naar vore..
€699,00
Excl. BTW:€699,00
Bent u op zoek naar een Moderne, Strakke, Luxe uitziende Boxspring? Dan is dit misschien wel de Boxspring die u zoekt! De Boxspring word geleverd in de kleur: Sawanna 21 (Licht Grijs). Door het geblokte hoofdbord en rustige en frisse kleur krijgt deze Boxspring een Chique uitstraling. He..
€799,00
Excl. BTW:€799,00
Boxspring Barcelona (Zonder Hoofdbord) incl. Pocketvering 7 zones matras
Compleet met 2 persoons matras
Zoekt u een boxspring zonder hoofdbord met een strakke look? Dan is deze boxspring misschien wel degene die u zoekt! De boxspring is verkrijgbaar in antraciet grijze stof. De gehele uitstraling wordt compleet gemaakt door de zwarte poten. De boxspring wordt compleet geleverd met ..
€449,00
Excl. BTW:€449,00
Zoekt u een mooie tweepersoons boxspring, waarvan u zelf de stof en de kleur kan bepalen? Dan is deze tweepersoons boxspring Bath zeker een kandidaat voor u! Deze boxspring bestaat uit een strak hoofdbord wat wat smaller afloopt naar boven, 2 geveerde hotel boxen, 2 7-zones pocketvering ma..
€1.099,00
Excl. BTW:€1.099,00
Boxspring Canada (elektrisch)
elektrisch verstelbaar
Bent u op zoek naar een eyecatcher voor uw slaapkamer die ook nog elektrisch is,waar u heerlijk in kan slapen? Dan moet u echt de boxspring Canada eens bekijken! Deze boxspring is uitgevoerd in de mooie kleur antraciet grijs. Het hoofdbord heeft een elegante klassieke uitstraling, hier door springt ..
€1.499,00
Excl. BTW:€1.499,00
Boxspring Cardiff 1-Pers. (elektrisch)
elektrisch verstelbaar
Bent u op zoek naar eenpersoons die ook nog elektrisch is, en waar u heerlijk in kan slapen? Dan moet u echt de boxspring Cardif eens bekijken! Het hoofdbord heeft een elegante klassieke uitstraling. Specificaties: een luxe gestoffeerd hoofdbord.Meegestoffeerde box. Meegestoffeerd pocketvering matra..
€999,00
Excl. BTW:€999,00
Zie hier onze Boxspring ChesterDe knopen in het hoofdbord geven het bed een elegante tijdloze uitstraling. Doordat het hoofdbord gelijk is aan het bed krijgt de boxspring een strakke uitstralingDe Antraciet grijze stof maakt het een compleet mooi geheel. De boxspring wordt geleverd met mee..
€749,00
Excl. BTW:€749,00
Zoekt u een moderne tweepersoons boxspring?Dan is de tweepersoons boxspring Davos zeker een kandidaat voor u! Deze Boxspring lijkt extra groot door de 6 grote vlakken in het hoofdbord. En word geleverd in deze mooie tijdloze stof/kleur!Het hoofdbord is 130cm Hoog en 20cm breder dan de door u gekozen..
€749,00
Excl. BTW:€749,00
Boxspring Dublin
Compleet met 2 persoons matras
Zoekt u een boxspring met een moderne strakke, luxe look? Dan is deze boxspring misschien wel degene die u zoekt! De boxspring is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. In het hoofdbord zitten vlakken, die zo gestikt zijn, dat de Boxspring een nog luxere uitstraling krijgt...
€899,00
Excl. BTW:€899,00
Zoekt u een een Chique boxspring met een tijdloze look? Bekijk dan onze boxspring Elite Deluxe eens!De Verona Antique stof is bepalend voor de Luxe uitstraling. Het gecapitonneerde hoofdbord benadrukt de chique look van deze boxspring.De boxspring wordt compleet geleverd met een 2 luxe hot..
€1.099,00
Excl. BTW:€1.099,00
Zoekt u een boxspring met een exclusieve uitstraling in een kleur en stof na keuze?Zoek niet verder, want dan is deze boxspring degene die u zoekt! De boxspring Grande wordt speciaal op maat gemaakt. U kunt een keuze maken uit uit wel 500 verschillende kleuren en stoffen. Waardoor de ..
€1.695,00
Excl. BTW:€1.695,00
Boxspring Houston
Compleet met 2 persoons matras
Zoekt u een complete boxspring met een moderne strakke, luxe look? Dan moet deze boxspring beslist bekijken! De Antraciet grijze stof is bepalend voor de luxe moderne uitstraling. De strakke blokken in het hoofdbord benadrukken de luxe moderne strakke uitstraling extra. Het ca. 1..
€549,00
Excl. BTW:€549,00
Zoekt u een mooie handgemaakte boxspring, waarvan u zelf de stof en de kleur kan bepalen? Dan is boxspring Ierland zeker een kandidaat voor u! Deze boxspring is in zoveel kleuren te verkrijgen, dat wij niet alle kleuren en stoffen op de website kunnen vermelden. U bent altijd welkom i..
€899,00
Excl. BTW:€899,00
Zoekt u een mooie handgemaakte boxspring, waarvan u zelf de stof en de kleur kan bepalen? Dan is boxspring James zeker een kandidaat voor u! Deze boxspring is in zoveel kleuren te verkrijgen, dat wij niet alle kleuren en stoffen op de website kunnen vermelden. U bent altijd welkom is ..
€799,00
Excl. BTW:€799,00
Boxspring James 1-Pers. Velours
1 persoons boxspring
Zoekt u een mooie handgemaakte boxspring, waarvan u zelf de stof en de kleur kan bepalen? Dan is boxspring James zeker een kandidaat voor u! Deze boxspring is in zoveel kleuren te verkrijgen, dat wij niet alle kleuren en stoffen op de website kunnen vermelden. U bent altijd welkom is ..
€399,00
Excl. BTW:€399,00
Boxspring Memphis Eenpersoons
1 persoons boxspring
Zoekt u een mooie handgemaakte eenpersoons boxspring, waarvan u zelf de stof en de kleur kan bepalen? Dan is de eenpersoons boxspring Memphis zeker een kandidaat voor u!Deze boxspring is in zoveel kleuren te verkrijgen, dat wij niet alle kleuren en stoffen op de website kunnen vermelden. U..
€399,00
Excl. BTW:€399,00
Boxspring Miami Azurro Blauw
Compleet met 2 persoons matras
Zoekt u een mooie handgemaakte tweepersoons boxspring, waarvan u zelf de stof en de kleur kan bepalen? Dan is de tweepersoons boxspring Miami zeker een kandidaat voor u! Deze boxspring is in zoveel kleuren te verkrijgen, dat wij niet alle kleuren en stoffen op de website kunnen vermelden. U bent alt..
€899,00
Excl. BTW:€899,00
Zoekt u een mooie handgemaakte tweepersoons boxspring, waarvan u zelf de stof en de kleur kan bepalen? Dan is de tweepersoons boxspring Memphis zeker een kandidaat voor u! Deze boxspring is in zoveel kleuren te verkrijgen, dat wij niet alle kleuren en stoffen op de website kunnen vermelden..
€899,00
Excl. BTW:€899,00
Boxspring Miami Velours
Compleet met 2 persoons matras
Zoekt u een mooie handgemaakte tweepersoons boxspring, waarvan u zelf de stof en de kleur kan bepalen? Dan is de tweepersoons boxspring Memphis zeker een kandidaat voor u! Deze boxspring is in zoveel kleuren te verkrijgen, dat wij niet alle kleuren en stoffen op de website kunnen verm..
€899,00
Excl. BTW:€899,00
Zoekt u een complete boxspring met Strakke en Chique look? Dan moet onze boxspring Moscow beslist eens bekijken! Deze mooiste stof zorgt voor een tijdloze uitstraling. Het hoofdbord met de brede stroken benadrukt de chique look van deze boxspring.De boxspring wordt compleet geleverd m..
€1.199,00
Excl. BTW:€1.199,00
Zoekt u een mooie tweepersoons boxspring, waarvan u zelf de stof en de kleur kan bepalen? Dan is de tweepersoons boxspring Orlando zeker een kandidaat voor u! Deze boxspring is in zoveel kleuren te verkrijgen, dat wij niet alle kleuren en stoffen op de website kunnen vermelden. U bent..
€999,00
Excl. BTW:€999,00
deze luxe boxspring is voledig gestoffeerd in een luxe Inari Meubelstof.  Deze complete boxspring is met hoogwaardige materialen vervaardigd en is een Nederlandse productie. Compleet met mee gestoffeerd matras en een topmatras. Beschikbaar in diverse kleuren. Standaardkleur Inar..
€499,00
Excl. BTW:€499,00
Zoekt u een exclusieve handgemaakte boxspring van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het goede adres. De boxspring word geleverd met meegestoffeerde Koudschuim pocketvering matrassen,en een koudschuim tencel topper van ca. 12cm dik.Deze boxspring word met de hand gemaakt en is in 500 k..
€1.995,00
Excl. BTW:€1.995,00
Zoekt u een Boxspring met een erg luxe en moderne look Inclusief TV-lift? Zoek niet verder, want dan is deze Boxspring degene die u zoekt! De Boxspring Platinum Deluxe wordt speciaal op maat gemaakt. U kunt een keuze maken uit uit wel 500 verschillende kleuren en stoffen. Waardoo..
€2.995,00
Excl. BTW:€2.995,00
Bent u op zoek naar een eyecatcher voor uw slaapkamer, waar u heerlijk in kan slapen? Dan moet u echt de boxspring Quebec eens bekijken!Deze boxspring is uitgevoerd in een mooie Beige kleur. Het gecapitonneerde hoofdbord heeft een elegante klassieke uitstraling en steekt voor nog meer effect aan bei..
€699,00
Excl. BTW:€699,00
Boxspring Royal Carré
XXL Boxsprings
Zoekt u een boxspring met een Luxe moderne uitstraling in een kleur en stof na keuze?Zoek niet verder, want dan is deze boxspring degene die u zoekt! De XXL boxspring wordt speciaal op maat gemaakt. U kunt een keuze maken uit uit wel 500 verschillende kleuren en stoffen. Waardoor de m..
€1.995,00
Excl. BTW:€1.995,00
Boxspring Royal Croco
XXL Boxsprings
Zoekt u een Boxspring met een erg luxe en moderne look?Zoek niet verder, want dan is deze Boxspring degene die u zoekt! De Boxspring Royal Croco wordt speciaal op maat gemaakt. U kunt een keuze maken uit uit wel 500 verschillende kleuren en stoffen. Waardoor de mogelijkheden oneindig zijn en u een g..
€2.995,00
Excl. BTW:€2.995,00
Boxspring Royal Croco Met TV-lift
XXL Boxsprings
Zoekt u een Boxspring met een erg luxe en moderne look Inclusief TV-lift? Zoek niet verder, want dan is deze Boxspring degene die u zoekt! De Boxspring Royal Croco wordt speciaal op maat gemaakt. U kunt een keuze maken uit uit wel 500 verschillende kleuren en stoffen. Waardoor de..
€3.995,00
Excl. BTW:€3.995,00
Boxspring Royal Deluxe 1 pers.
1 persoons boxspring
Zoekt u een boxspring met een erg luxe en strakke look in deze moderne style? Zoek niet verder, want dan is deze boxspring degene die u zoekt! Deze Royal Deluxe boxspring wordt speciaal op maat gemaakt. U kunt een keuze maken uit uit wel 500 verschillende kleuren en stoffen. Waar..
€549,00
Excl. BTW:€549,00
Zoekt u een boxspring met een erg luxe en strakke look in deze moderne look? Zoek niet verder, want dan is deze boxspring degene die u zoekt! Deze Royal Deluxe boxspring wordt speciaal op maat gemaakt. U kunt een keuze maken uit uit wel 500 verschillende kleuren en stoffen. Waard..
€549,00
Excl. BTW:€549,00
Boxspring San Angelo
Compleet met 2 persoons matras
Bent u op zoek naar een boxspring met een moderne strakke uitstraling? Dan is deze boxspring misschien wel degene die u zoekt! De boxspring is verkrijgbaar in een bruin/grijze stof oftewel cappucino kleurig. De strakke blokken in het hoofdbord versterken de moderne look. Voor een mooi effect steekt ..
€549,00
Excl. BTW:€549,00
Zoekt u een mooie handgemaakte boxspring met de luxe strakke uitstraling?Dan is Boxspring Santiago zeker een kandidaat voor u! Het heeft een zwart Skai lederen hoofdbord en is Gecapitonneerd waardoor het net even wat moderner oogt.Deze boxspring word speciaal voor u gemaakt en word geleverd met..
€899,00
Excl. BTW:€899,00
Boxspring Sofia
Compleet met 2 persoons matras
Zoekt u een complete boxspring met een moderne strakke, luxe look? Dan moet deze boxspring beslist bekijken! De zwarte velourse stof is bepalend voor de luxe moderne uitstraling. Het gecapitonneerde hoofdbord benadrukt de luxe moderne uitstraling extra. De boxspring wordt compleet gel..
€899,00
Excl. BTW:€899,00
Zoekt u een complete boxspring met een Chique & luxe look? Dan moet deze boxspring beslist bekijken! De Blauwe velours velvet stof is bepalend voor de Luxe uitstraling. Het gecapitonneerde hoofdbord benadrukt de chique look van deze boxspring.De boxspring wordt compleet geleverd met een 2 luxe z..
€999,00
Excl. BTW:€999,00
Boxspring Texas
Compleet met 2 persoons matras
De boxspring Texas is één van de eyecatcher uit onze collectie. De knopen in het hoofdbord geven het bed een elegante uitstraling. Doordat het hoofdbord aan beiden zijden ca, 10 cm uitsteekt, kriigt het bed een luxe uitstraling. De licht grijze stof maakt het een compleet mooi geheel...
€549,00
Excl. BTW:€549,00
Zoekt u een complete boxspring met een Chique & luxe look? Dan moet deze boxspring beslist bekijken! De Bravo stof zorgt voor een luxe uitstraling. Het hoofdbord met de blokken benadrukt de chique look van deze boxspring.De boxspring wordt compleet geleverd met een 2 luxe harde ho..
€1.199,00
Excl. BTW:€1.199,00
Boxspring Utrecht Eenpersoons
1 persoons boxspring
Zoekt u een boxspring met een moderne strakke look? Dan is deze boxspring misschien wel degene die u zoekt! Deze luxe tweepersoons boxspring is uitgevoerd met een zwart gestoffeerd hoofdbord, waardoor het een moderne luxe uitstraling krijgt. Doordat de breedte van het hoofdbord g..
€299,00
Excl. BTW:€299,00
Boxspring Valencia
Compleet met 2 persoons matras
Zoekt u een mooie tweepersoons boxspring, waarvan u zelf de stof en de kleur kan bepalen? Dan is de tweepersoons boxspring Valencia zeker een kandidaat voor u! Deze boxspring is in zoveel kleuren te verkrijgen, dat wij niet alle kleuren en stoffen op de website kunnen vermelden. U ben..
€899,00
Excl. BTW:€899,00
Zoekt u een mooie handgemaakte boxspring, waarvan u zelf de stof en de kleur kan bepalen? Dan is boxspring Verona zeker een kandidaat voor u! Deze boxspring is in zoveel kleuren te verkrijgen, dat wij niet alle kleuren en stoffen op de website kunnen vermelden. U bent altijd welkom is..
€799,00
Excl. BTW:€799,00
Zoekt u een complete Hotel boxspring met een Chique & luxe look? Dan moet deze boxspring beslist bekijken! De Bravo stof zorgt voor een luxe uitstraling. Deze boxspring De boxspring wordt compleet geleverd met luxe harde hotel box, een HR45 Koudschuim matras met 7-zones ..
€549,00
Excl. BTW:€549,00
Zoekt u een complete boxspring met een Chique & luxe look? Dan moet deze boxspring beslist bekijken! De Bravo stof zorgt voor een luxe uitstraling.De boxspring wordt compleet geleverd met een 2 luxe harde hotel boxen, 2x HR45 Koudschuim matras met 7-zones pocketvering en afri..
€999,00
Excl. BTW:€999,00
Zoekt u een mooie handgemaakte boxspring met de luxe uitstraling zoals u deze in hotels ziet?Dan is Hotel Boxspring Carlton zeker een kandidaat voor u! Deze boxspring is een aanwinst voor elke slaapkamer.Deze boxspring word speciaal voor u gemaakt en word geleverd met een harde hotel box & ..
€499,00
Excl. BTW:€499,00
Zoekt u een mooie handgemaakte boxspring met de luxe uitstraling zoals u deze in hotels ziet?Dan is Hotel Boxspring Carlton zeker een kandidaat voor u! Deze boxspring is een aanwinst voor elke slaapkamer.Deze boxspring word speciaal voor u gemaakt en word geleverd met 2x harde hotel boxen &..
€899,00
Excl. BTW:€899,00
Hotel Boxspring Elite Deluxe XL
XXL Boxsprings
Zoekt u een boxspring met een luxueuze en moderne look? Zoek niet verder, want dan is deze boxspring degene die u zoekt! De XXL boxspring wordt handgemaakt. U kunt een keuze maken uit uit wel 500 verschillende kleuren en stoffen. Waardoor de mogelijkheden oneindig zijn en u een geheel unieke boxspri..
€1.995,00
Excl. BTW:€1.995,00
Zoekt u een mooie handgemaakte boxspring met de luxe uitstraling zoals u deze in hotels ziet?Dan is Hotel Boxspring Hampton zeker een kandidaat voor u! Deze boxspring is een aanwinst voor elke slaapkamer.Deze boxspring word speciaal voor u gemaakt en word geleverd met een zachte hotel box &..
€499,00
Excl. BTW:€499,00
Zoekt u een mooie handgemaakte boxspring met de luxe uitstraling zoals u deze in hotels ziet?Dan is Hotel Boxspring Hampton zeker een kandidaat voor u! Deze boxspring is een aanwinst voor elke slaapkamer.Deze boxspring word speciaal voor u gemaakt en word geleverd met 2 zachte hotel box, 2x 7-z..
€899,00
Excl. BTW:€899,00
Hotel Boxspring Royal Supreme Cognac Velours
XXL Boxsprings
Zoekt u een boxspring met een luxueuze en moderne look? Zoek niet verder, want dan is deze boxspring degene die u zoekt! De XXL boxspring wordt handgemaakt. U kunt een keuze maken uit uit wel 500 verschillende kleuren en stoffen. Waardoor de mogelijkheden oneindig zijn en u een geheel unieke boxspri..
€1.995,00
Excl. BTW:€1.995,00
Zoekt u een mooie handgemaakte boxspring met de luxe uitstraling zoals u deze in hotels ziet?Dan is Hotel Boxspring Verona zeker een kandidaat voor u! Deze boxspring is een aanwinst voor elke slaapkamer.Deze boxspring word speciaal voor u gemaakt en word geleverd met een Harde hotel box & 7..
€499,00
Excl. BTW:€499,00
Zoekt u een complete boxspring met een Chique & luxe look? Dan moet deze boxspring beslist bekijken! De Verona stof zorgt voor een luxe uitstraling.De boxspring wordt compleet geleverd met een 2 luxe harde hotel boxen, 2x HR45 Koudschuim matras met 7-zones pocketvering en afr..
€899,00
Excl. BTW:€899,00
Hotel boxspring XXL
XXL Boxsprings
Zoekt u een boxspring met een erg luxe en strakke look in deze moderne style?Zoek niet verder, want dan is deze boxspring degene die u zoekt! De XXL boxspring wordt speciaal op maat gemaakt. U kunt een keuze maken uit uit wel 500 verschillende kleuren en stoffen. Waardoor de mogelijkheden oneindig z..
€1.995,00
Excl. BTW:€1.995,00
Weergeven 1 t/m 50 van in totaal 50