Menu
Winkelwagen

Matrassen

Aegis Prestige Matras Nasa Traagschuim 7-zones pocketvering Dit matras is door zijn dikte een matras van hotelkwalititeit. Dit pocketvering matras is gevuld met 500 veertjes/m2 die afzonderlijk zijn ingepakt  in zakjes (ook wel pockets genoemd). Dat zakje is gemaakt van een non-woven ..
€369,00
Excl. BTW:€369,00
Aegis Prestige Matras HR55 Koudschuim 7-zones pocketvering Dit matras is door zijn dikte een matras van hotelkwalititeit. Dit pocketvering matras is gevuld met 500 veertjes/m2 die afzonderlijk zijn ingepakt  in zakjes (ook wel pockets genoemd). Dat zakje is gemaakt van een non-woven s..
€349,00
Excl. BTW:€349,00
Aegis Prestige Matras Nasa Traagschuim 7-zones pocketvering Dit matras is door zijn dikte een matras van hotelkwalititeit. Dit pocketvering matras is gevuld met 500 veertjes/m2 die afzonderlijk zijn ingepakt  in zakjes (ook wel pockets genoemd). Dat zakje is gemaakt van een non-woven ..
€369,00
Excl. BTW:€369,00
Zoekt u een Matras met Medium hardheid van hoge kwaliteit?Bekijk dan eens ons Bamboo Exclusive HR55 Koudschuim Pocketvering 7-zones matras.Dit luxe koudschuim Matras met Bamboo exclusive hoes is van hoge kwaliteit.Het matras is super ventilerend omdat de hoes gemaakt is van een natuurlijke vezel en ..
€269,00
Excl. BTW:€269,00
Dit hoogwaardige matras gemaakt van de beste kwaliteitsgrondstoffen biedt u de optimale nachtrust zodat u uitgerust wakker wordt. Met 500 veren per vierkante meter, 7 comfortzones en een 8 slags pocketvering systeem ondervind u de optimale ondersteuning en balans van het lichaam. Om de optimale ond..
€419,00
Excl. BTW:€419,00
Excellent Matras Pocketvering 500 veren m2 Nasa/Traagschuim 7-zones 3-d border ca. 25 CM
orthopedisch
Dit hoogwaardige matras gemaakt van de beste kwaliteitsgrondstoffen biedt u de optimale nachtrust zodat u uitgerust wakker wordt.  Met 500 veren per vierkante meter, 7 comfortzones en een 8 slags pocketvering systeem ondervind u de optimale ondersteuning en balans van het lichaam. Om de optima..
€449,00
Excl. BTW:€449,00
Dit hoogwaardige matras gemaakt van de beste kwaliteitsgrondstoffen biedt u de optimale nachtrust zodat u uitgerust wakker wordt. Met 500 veren per vierkante meter, 7 comfortzones en een 8 slags pocketvering systeem ondervind u de optimale ondersteuning en balans van het lichaam. Om de optimale on..
€469,00
Excl. BTW:€469,00
Zoekt u een matras dat niet te hard en niet te zacht is maar goed ondersteunt? Kijk dan eens naar ons Hilton Hotel Matras. Het matras houd u wervelkolom recht en ligt comfortabel. De matrashoes is anti allergisch. Dit micropocketvering koudschuim matras is een matras met een boven- en..
€339,00
Excl. BTW:€339,00
Zoekt u een matras dat niet te hard en niet te zacht is maar goed ondersteunt? Kijk dan eens naar ons Hilton Hotel Matras. Het matras houd u wervelkolom recht en ligt comfortabel. De matrashoes is anti allergisch. Dit micropocketvering koudschuim matras is een matras met een boven- en onderlaag van ..
€269,00
Excl. BTW:€269,00
Hotel Matras Pocketvering Koudschuim HR45 ca. 25cm dik
Hotel matras
Dit matras is door zijn dikte een matras van hotelkwalititeit. Dit pocketvering matras is gevuld met 390 veertjes/m2 die afzonderlijk zijn ingepakt in zakjes (ook wel pockets genoemd). Dat zakje is gemaakt van een non-woven stof. Het zakje om de veer zorgt er voor dat ieder veertje zich, onafhankeli..
€199,00
Excl. BTW:€199,00
Kinder Matras Billy Pocketvering Koudschuim HR45 20cm Dik Cool & Fresh Hoes Afritsbaar Anti Allergie
Kinder matras
Zoekt u een direct leverbaar, comfortabel matras met een stabiele ligging voor een aangenaam slaapplezier? Zoek niet verder, want misschien is dit matras wel iets voor u! Dit pocketvering matras is gevuld met 300 veertjes/m2 die afzonderlijk zijn ingepakt in zakjes (ook wel pockets genoemd). Dat za..
€169,00
Excl. BTW:€169,00
Kinder Matras Lily Koudschuim HR45 16cm Dik Afritsbaar Anti Allergie
Kinder matras
Als u een matras zoekt dat goede ondersteuning biedt met weinig kans op kuilvorming, dan is dit Koudschuim matras misschien iets voor u! Koudschuim heeft van nature een open celstructuur, waardoor het materiaal zeer goed ademt en goed vocht opneemt. Kuilvorming komt bij koudschuim bijna niet voor.Ko..
€139,00
Excl. BTW:€139,00
Bent u op zoek naar een stevig matras van top kwaliteit zoek dan niet verder. Ons Luxueuze Dream Care Matras is de parel uit onze matrassen Collectie. Het ligcomfort van het matras is stevig en super ondersteunend. De boven en onder zijdes zijn afgedekt met megapur HR60 Koudschuim, waardoor het ma..
€549,00
Excl. BTW:€549,00
Luxueus Dream Care Matras ( SUPER Stevig ) HR55 Koudschuim Geneste Pocketvering 7-zones ca. 27cm dik
stevig / ondersteunend
Bent u op zoek naar een SUPER stevig matras van top kwaliteit zoek dan niet verder. Ons Luxueuze Dream Care Matras is de parel uit onze matrassen Collectie. Het ligcomfort van het matras is Super stevig en super ondersteunend. De boven en onder zijdes zijn afgedekt met megapur HR55 Koudschuim, waa..
€549,00
Excl. BTW:€549,00
Bent u op zoek naar een SUPER stevig matras van top kwaliteit zoek dan niet verder. Ons Luxueuze Magnum DeLuxe Matras is een parel uit onze matrassen Collectie. Het ligcomfort van het matras is Super stevig en ondersteunend op de gewenste plekken .De boven en onder zijdes zijn afgedekt met HR60 Ko..
€449,00
Excl. BTW:€449,00
Bent u op zoek naar een SUPER stevig matras van top kwaliteit zoek dan niet verder. Ons Luxueuze Magnum DeLuxe Matras is een parel uit onze matrassen Collectie. Het ligcomfort van het matras is Super stevig en ondersteunend op de gewenste plekken .De boven en onder zijdes zijn afgedekt met Nasa Tr..
€549,00
Excl. BTW:€549,00
Zoekt u een stevig matras, dat u wervelkolom recht houdt, maar toch comfortabel ligt en waarvan de matrashoes anti-allergisch is? Dan is dit matras een echte aannrader! Het matras geeft door zijn stabiele ligging een uiterst comfortabel en aangenaam slaapplezier. Het is anti-allergisch en heeft een ..
€219,00
Excl. BTW:€219,00
Matras Brugge Koudschuim ca. 21,5 CM dik STEVIG MATRAS
stevig / hard
Matras Brugge is een kwalitatief zeer goed matras in een aantrekkelijke prijsklasse. Het koudschuim zorgt voor een prima ondersteuning en een gezonde en hygiënische slaapomgeving. Met dit matras krijgt een goede kwaliteit voor een redelijke prijs! Het koudschuim heeft zeker al een aantal voordelen ..
€269,00
Excl. BTW:€269,00
Het Cooler NC Exclusive matras is een super deluxe matras met zomer en winter zijde.Het gehele matras is afgedekt met een luxe dubbeldoeks tijk waarvan de zomer zijde is bewerkt met een Cooler Exclusive Hoes .De Cooler exclusive hoes zorgt voor extra verkoeling tijdens de warme zomerdagen!De kern va..
€469,00
Excl. BTW:€469,00
Zoekt u een matras dat stevig is en ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu?Bekijk matras Vida Hybride dan eens!De kern van het matras is gemaakt van Hybride schuim. Hybride schuim is de geëvolueerde versie van koudschuim. Hybride schuim is nog elastischer waardoor er nog minder, tot g..
€319,00
Excl. BTW:€319,00
Matras Ergo Touch Nasa Traagschuim 20 cm Dik
orthopedisch Zacht
Dit traagschuim matras is een heerlijk zacht comfortabel drukverlagend matras. Een traagschuim matras is ideaal geschikt voor mensen met spier en gewrichtsklachten zoals reuma en artrose.Dit traagschuim matras bestaat uit een comfortlaag van 8cm visco-elastisch traagschuim (50kg/m3) met een onde..
€379,00
Excl. BTW:€379,00
Matras Fifty Firm is een kwalitatief zeer goed matras. Het Matras Fifty Firm is een stevig pocketvering matras met aan beide kanten een 3 cm dikke HR60 Koudschuim laag.Daartussen zit een 7-zones pocketveringslaag met 500 veren per m2.Het koudschuim zorgt voor een prima ondersteuning en een gezonde e..
€449,00
Excl. BTW:€449,00
Matras Fifty Soft is een kwalitatief zeer goed matras. Het Matras Fifty Soft is een medium stevig pocketvering matras met aan beide kanten een 3 cm dikke HR60 Koudschuim laag. Daartussen zit een 7-zones pocketveringslaag met 500 veren per m2. Het koudschuim zorgt voor een prima o..
€449,00
Excl. BTW:€449,00
Zoekt u een Matras met Medium hardheid van hoge kwaliteit?Bekijk dan eens ons Bamboo Exclusive HR55 Koudschuim Pocketvering 9-zones matras.Dit luxe koudschuim Matras met Bamboo exclusive hoes is van hoge kwaliteit.Het matras is super ventilerend omdat de hoes gemaakt is van een natuurlijke vezel.e. ..
€249,00
Excl. BTW:€249,00
Als u een matras zoekt dat goede ondersteuning biedt met weinig kans op kuilvorming, dan is dit koudschuim matras misschien iets voor u! Koudschuim heeft van nature een open celstructuur, waardoor het materiaal zeer goed ademt en goed vocht opneemt. Kuilvorming komt bij koudschuim bijna niet voor. H..
€139,00
Excl. BTW:€139,00
Matras Koudschuim HR55 ca. 20 cm dik
stevig / hard
Dit matras heeft een luxe uitstraling, maar is tevens goed ondersteunen, stevig en hard. Dit is een van de hardste matrassen die wij in onze collectie hebben. Dit matras geeft door zijn stabiele ligging een uiterst comfortabel slaapplezier. Het matras is ook anti allergisch. Als u een matras zoekt d..
€219,00
Excl. BTW:€219,00
Bent u op zoek naar een goed stevig matras? Dan is ons latex bamboo matras misschien wel een goede keuze voor u! Een latex matras is een matras met een kern van latex (Rubber). Latex heeft een grote veerkracht en rekbaarheid (puntelasticiteit), hierdoor past het matras zich heel goed aan aan..
€419,00
Excl. BTW:€419,00
Matras Latex Luxor is een kwalitatief zeer goed matras. Het Matras Latex Luxor heeft een medium hardheid en heeft een volledige Latex 5-zone kern met verticale en laterale ventilatie. Om het matras makkelijk om te draaien zitten er 4 stevige handgrepen aan de zijkanten.Het matras is bekleed met ..
€379,00
Excl. BTW:€379,00
Het Magnum Deluxe matras is een kwalitatief zeer goed en extra dik matras! Het koudschuim zorgt voor een algehele ondersteuning en een gezonde en hygiënische slaapomgeving. Koudschuim is een polyurethaanschuim, maar wordt tijdens de fabricage niet op een hoge temperatuur gemaakt. Koudschui..
€599,00
Excl. BTW:€599,00
Zoekt u een stevig matras, dat u wervelkolom recht houdt,maar toch comfortabel ligt en waarvan de matrashoes anti-allergisch is? Dan is dit matras een echte aannrader! Het matras geeft door zijn stabiele ligging een uiterst comfortabel en aangenaam slaapplezier. Het is anti-allergisch en heeft een g..
€319,00
Excl. BTW:€319,00
Zoekt u een stevig matras, dat u wervelkolom recht houdt, maar toch comfortabel ligt en waarvan de matrashoes anti-allergisch is? Dan is dit matras een echte aannrader! Het matras geeft door zijn stabiele ligging een uiterst comfortabel en aangenaam slaapplezier. Het is anti-allergisch en heeft een ..
€189,00
Excl. BTW:€189,00
Zoekt u een stevig matras, dat u wervelkolom recht houdt,maar toch comfortabel ligt en waarvan de matrashoes anti-allergisch is? Dan is dit matras een echte aannrader! Het matras geeft door zijn stabiele ligging een uiterst comfortabel en aangenaam slaapplezier. Het is anti-allergisch en heeft een g..
€319,00
Excl. BTW:€319,00
Zoekt u een zacht matras, met een rubber boven- en onderlaag, dat toch goed ondersteunend? Dan is dit matras wellicht iets voor u! Dit micropocketvering latex matras is een matras met een boven- en onderlaag van 100% natuurlatex (rubber). Latex heeft een grote veerkracht en rekbaarheid (puntelastici..
€369,00
Excl. BTW:€369,00
Dit luxe Nasa traagschuim matras  met Bamboo exclusive hoes is van hoge kwaliteit.Het matras is super ventilerend omdat de hoes gemaakt is van een natuurlijke vezel,De hoes heeft een geweldig aanpassingsvermogen en voelt hierdoor koeler aan in de zomer en geeft extra warmte in de winter! De Bam..
€309,00
Excl. BTW:€309,00
Zoekt u een Matras met 2 zijdes, en 2 hardheden?Bekijk dan eens ons Bamboo Exclusive Nasa & Hybride schuim matras eens.Dit luxe Matras met Bamboo exclusive hoes is van hoge kwaliteit.Het matras is super ventilerend omdat de hoes gemaakt is van een natuurlijke vezel, de hoes heeft een geweldig aa..
€279,00
Excl. BTW:€279,00
Dit hoogwaardige Koudschuim tencel matras is gemaakt van de beste kwaliteitsgrondstoffenen biedt u de optimale ondersteuning zodat u uitgerust wakker wordt. Met 1000 veren per vierkante meter, 9 comfortzones en een 8 slags pocketvering systeem ondervind u de optimale ondersteuning en balans van..
€419,00
Excl. BTW:€419,00
Zoekt u een direct leverbaar, comfortabel matras met een stabiele ligging voor een aangenaam slaapplezier? Zoek niet verder, want misschien is dit matras wel iets voor u! Dit pocketvering matras is gevuld met 300 veertjes/m2 die afzonderlijk zijn ingepakt in zakjes (ook wel pockets genoemd). Dat za..
€169,00
Excl. BTW:€169,00
Zoekt u een matras dat stevig is en ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu?Bekijk matras Vida Hybride dan eens!De kern van het matras is gemaakt van Hybride schuim. Hybride schuim is de geëvolueerde versie van koudschuim. Hybride schuim is nog elastischer waardoor er nog minder, tot g..
€299,00
Excl. BTW:€299,00
Geeft jouw matras nog de juiste ondersteuning maar is het uiterlijk daarvan aan vervanging toe, dan is dit een goedkope en makkelijke oplossing. Deze uitvoering van de matrashoes is extra dik, zacht en goed ademend. De matrashoes is leverbaar in vele maten. Het geeft je Matras weer een tweede leven..
€109,00
Excl. BTW:€109,00
Het Norma Accent HR matras is een luxe 7-zones pocketvering matras met meer dan 500 veren per 1 pers. matras, afgedekt met HR Hybride schuim en een 2 zijdes matras hoes. Het matras heeft een zomer en een winter zijde,de winterzijde is afgedekt met een luxe dubbeldoeks tijk en de zomer zijd..
€659,00
Excl. BTW:€659,00
Het Norma Accent HR matras is een luxe 7-zones pocketvering matras met meer dan 500 veren per 1 pers. matras, afgedekt met HR Hybride schuim en een 2 zijdes matras hoes. Het matras heeft een zomer en een winter zijde,de winterzijde is afgedekt met een luxe dubbeldoeks tijk en de zomer zijd..
€659,00
Excl. BTW:€659,00
Pocketvering tencel 1000 Koudschuim 500 veren m2 7-zones ca.24 cm
stevig / ondersteunend
Dit hoogwaardige matras gemaakt van de beste kwaliteitsgrondstoffenbiedt u de optimale nachtrust zodat u uitgerust wakker wordt.Met 500 veren per vierkante meter, 7 comfortzones en een 8 slags pocketvering systeem ondervind u de optimale ondersteuning en balans van het lichaam. Om de optimale o..
€369,00
Excl. BTW:€369,00
Pocketvering tencel 2000 NASA 500 veren m2 7-zones ca.24 cm
orthopedisch
Dit hoogwaardige matras gemaakt van de beste kwaliteitsgrondstoffen biedt u deoptimale nachtrust zodat u uitgerust wakker wordt. Met 500 veren per vierkante meter, 7 comfortzones en een 8 slags pocketvering systeem ondervind u de optimale ondersteuning en balans van het lichaam. Om de optimale onder..
€389,00
Excl. BTW:€389,00
Dit hoogwaardige matras gemaakt van de beste kwaliteitsgrondstoffen biedt u de optimale nachtrust zodat u uitgerust wakker wordt.Met 500 veren per vierkante meter, 7 comfortzones en een 8 slags pocketvering systeem ondervind u de optimale ondersteuning en balans van het lichaam. Om de optimale ..
€409,00
Excl. BTW:€409,00
SensIce Matras (Soepel) HR60 Koudschuim Pocketvering 7-Zones 500 veren per m2 ca. 24 cm
Verkoelend
Het SensIce Soft matras is kwalitatief een zeer goed matras. Het Matras SensIce Soft is een Medium / Stevig pocketvering matras met aan beide kanten een 3 cm dikke HR60 Koudschuim laag. Daartussen zit een 7-zones pocketveringslaag met 500 veren per m2. Het koudschuim zorgt voor een prima ondersteuni..
€489,00
Excl. BTW:€489,00
SensIce Matras (Stevig) HR60 Koudschuim Pocketvering 7-Zones 500 veren per m2 ca. 24 cm
Verkoelend
Het SensIce Firm matras is kwalitatief een zeer goed matras. Het Matras SensIce Firm is een stevig pocketvering matras met aan beide kanten een 3 cm dikke HR60 Koudschuim laag. Daartussen zit een 7-zones pocketveringslaag met 500 veren per m2. Het koudschuim zorgt voor een prima ondersteuning e..
€489,00
Excl. BTW:€489,00
Stevig Matras prestige 23cm dik pocketvering 390 veren m2 Koudschuim HR45 7-zones Cool & Fresh
stevig / ondersteunend
Dit matras is door zijn dikte een matras van hotelkwalititeit. Dit pocketvering matras is gevuld met 390 veertjes/m2 die afzonderlijk zijn ingepakt in zakjes (ook wel pockets genoemd). Dat zakje is gemaakt van een non-woven stof. Het zakje om de veer zorgt er voor dat ieder veertje zich, o..
€269,00
Excl. BTW:€269,00
Wat is een zorgmatras / incontinentie matras? :Een incontinentie matras is een waterdicht matras waar geen vocht in kan trekken. Om het matras zit een waterdichte matrashoes in plaats van een katoenen. Deze hoes beschermt het matras tegen urine, transpiratie en ander vocht. De waterdichte matrasbesc..
€169,00
Excl. BTW:€169,00
Weergeven 1 t/m 48 van in totaal 48