Menu
Winkelwagen
Ivm COVID-19 kan op sommige producten iets langere levertijd zitten dan u van ons gewend bent.

Opbergboxsprings

Boxspring Dorian Beige
2 hotel kussens cadeau
Zoekt u een boxspring met een luxe uitstraling en extra opbergruimte?Dan is dit de opbergboxspring die u zoekt. Deze boxspring heeft een gecapitonneerd hoofdbord met als afwerking mee gestoffeerde oren aan beide zijdes van het hoofdbord. Deze opbergboxspring geeft een fraaie, levendige uitstraling..
€999,00
Excl. BTW:€999,00
Opbergbed Rixos
2 hotel kussens cadeau
Zoekt u een boxspring met een luxe moderne uitstraling, en heeft u extra opbergruimte nodig? Dan is deze boxspring misschien wat voor u! Het hoofdbord is gecapitonneerd en buigt aan beide zijkanten naar voren.Deze comfortabele boxspring geeft u heerlijk slaapcomfort en steelt de show in u slaap..
€1.210,00
Excl. BTW:€1.210,00
Opbergboxspring Dorian Grijs
2 hotel kussens cadeau
Zoekt u een boxspring met een luxe uitstraling en extra opbergruimte? Dan is dit de opbergboxspring die u zoekt. Deze boxspring heeft een gecapitonneerd hoofdbord met als afwerking mee gestoffeerde oren aan beide zijdes van het hoofdbord. Deze opbergboxspring geeft een fraaie, levendige uitstralin..
€999,00
Excl. BTW:€999,00
Opbergboxspring Hadise
2 hotel kussens cadeau
Zoekt u een boxspring met een luxe uitstraling en extra opbergruimte?Dan is dit de opbergboxspring die u zoekt. Deze boxspring heeft een gecapitonneerd hoofdbord met als afwerking mee gestoffeerde oren aan beide zijdes van het hoofdbord. Deze opbergboxspring geeft een fraaie, levendige uitstraling a..
€995,00
Excl. BTW:€995,00
Opbergboxspring Hamilton
2 hotel kussens cadeau
Zoekt u een boxspring met een tijdloze uitstraling, en heeft u extra ruimte nodig. Dan is dit misschien de boxspring die u zoekt! Het luxe hoofdbord is gestoffeerd en opgedeeld in 6 grote blokken, en heeft opbergruimte onder het gehele oppervlak van het matras.Deze handige en moderne boxspring ste..
€1.219,00
Excl. BTW:€1.219,00
Opbergboxspring Kenza
2 hotel kussens cadeau
Zoekt u een boxspring met een luxe moderne uitstraling, en heeft u extra opbergruimte nodig? Dan is deze boxspring misschien wat voor u! Het hoofdbord is gestoffeerd met een luxe glanzende stof en is diagonaal opgedeeld in blokken omlijst met een brede rand. Deze comfortabele boxspring geeft u he..
€1.230,00
Excl. BTW:€1.230,00
Opbergboxspring Ritz Beige
2 hotel kussens cadeau
Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring, die ook nog eens extra opbergruimte heeft. Dan is deze boxspring misschien wat voor u! Het hoofdbord is gestoffeerd en bestaat uit 21 kleine vakken met als afwerking meegestoffeerde knoopjes. Deze boxspring draagt bij aan de look van elke slaapkamer en lig..
€935,00
Excl. BTW:€935,00
Opbergboxspring Ritz Grijs
2 hotel kussens cadeau
Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring, die ook nog eens extra opbergruimte heeft. Dan is deze boxspring misschien wat voor u! Het hoofdbord is gestoffeerd en bestaat uit 21 kleine vakken met als afwerking meegestoffeerde knoopjes. Deze boxspring draagt bij aan de look van elke slaapkamer en ligt ..
€935,00
Excl. BTW:€935,00
Opbergboxspring Scarlett
2 hotel kussens cadeau
Zoekt u een boxspring met een tijdloze uitstraling, en heeft u extra ruimte nodig. Dan is dit misschien de boxspring die u zoekt! Het luxe hoofdbord is gestoffeerd met luxe glanzende stof en is opgedeeld in 10 grote blokken die omlijst worden door een dunne rand, en heeft opbergruimte onder het gehe..
€1.230,00
Excl. BTW:€1.230,00
Opbergboxspring Smart
2 hotel kussens cadeau
Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring, die ook nog eens extra opbergruimte heeft. Dan is deze boxspring misschien wat voor u! Het hoofdbord is tijdloos en strak gestoffeerd in 8 vlakken. Deze boxspring draagt bij aan de look van elke slaapkamer en ligt ook nog eens super comfortabel.Specifica..
€795,00
Excl. BTW:€795,00
Opbergboxspring Suna
2 hotel kussens cadeau
Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring, die ook nog eens extra opbergruimte heeft. Dan is deze boxspring misschien wat voor u! Het hoofdbord is gestoffeerd en geruit met als afwering meegestoffeerde teruggetrokken knopen.Deze boxspring heeft een luxe uitstraling en steelt de show in elke..
€999,00
Excl. BTW:€999,00
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11