Menu
Winkelwagen
Ivm COVID-19 kan op sommige producten iets langere levertijd zitten dan u van ons gewend bent.

Toppers

Deze luxe koudschuim Splittopper met Bamboo exclusive hoes is van hoge kwaliteit.De Splittopper is super ventilerend omdat de hoes gemaakt is van een natuurlijke vezelDe hoes heeft een geweldig aanpassingsvermogen en voelt hierdoor koeler aan in de zomer en geeft extra warmte in de winter!De Bamboo ..
€249,00
Excl. BTW:€249,00
Deze luxe Nasa Traagschuim splittopper met Bamboo exclusive hoes is van hoge kwaliteit. De splittopper is super ventilerend omdat de hoes gemaakt is van een natuurlijke vezel,De hoes heeft een geweldig aanpassingsvermogen en voelt hierdoor koeler aan in de zomer en geeft extra warmte in de wint..
€279,00
Excl. BTW:€279,00
Deze luxe koudschuim topper met Bamboo exclusive hoes is van hoge kwaliteit.De topper is super ventilerend omdat de hoes gemaakt is van een natuurlijke vezelDe hoes heeft een geweldig aanpassingsvermogen en voelt hierdoor koeler aan in de zomer en geeft extra warmte in de winter!De Bamboo hoes is an..
€99,00
Excl. BTW:€99,00
Deze luxe Traagschuim topper met Bamboo exclusive hoes is van hoge kwaliteit. De topper is super ventilerend omdat de hoes gemaakt is van een natuurlijke vezel,De hoes heeft een geweldig aanpassingsvermogen en voelt hierdoor koeler aan in de zomer en geeft extra warmte in de winter! De Bamboo hoes..
€129,00
Excl. BTW:€129,00
Hotel splittopper koudschuim HR45 10cm dik met cool & fresh hoes
stevig / hard splittopper
LET OP! Dit is een topper met een split! Geschikt voor verstelbare bedbodems en boxsprings. Deze luxe topper is van hotelkwaliteit. De dikke topper heeft een Cool & Fresh hoes, daardoor is hij superventilerend en niet te warm. De kern van de topper is gemaakt van HR45 koudschuim. Koudschuim i..
€229,00
Excl. BTW:€229,00
Hotel topper koudschuim HR45 10cm dik met cool & fresh hoes
stevig / hard
Deze luxe topper is van hotelkwaliteit. De dikke topper heeft een cool & fresh hoes, dat houdt in dat hij superventilerend is en daardoor niet te warm. De kern van de topper is gemaakt van HR45 koudschuim. Koudschuim is een polyurethaanschuim, maar wordt tijdens de fabricage niet op een hoge tem..
€99,00
Excl. BTW:€99,00
Deze luxe topper van 100% natuurlatex heeft een 3D Bamboo hoes. Dit houdt in dat de hoes super ventilerend is en daardoor niet warm aan voelt. Verder heeft de topper een kern van 100% latex. Latex heeft een grote veerkracht en rekbaarheid (puntelasticiteit), daardoor past het zich heel goed aan de ..
€189,00
Excl. BTW:€189,00
Nasa Topper Excellent XXL 8cm Dik Bamboo Hoes
orthopedisch
De kern van deze topper is van Visco elastisch Nasa schuim. De topper heeft een kern van 8 cm Nasa schuim. Visco elastisch Nasa Schuim is temperatuur gevoelig, het neemt u lichaamswarmte over en geeft daar waar nodig extra ondersteuning. Lichaamsdelen die wat dieper in het matras of topper moet..
€129,00
Excl. BTW:€129,00
Deze Prestige Aegis topper is van hoge kwaliteit. Deze topper heeft een Aegis hoes, Aegis is een revolutionaire technologie, bestaande uit een niet uitwasbare permanente coating op de garens van bijvoorbeeld textiel. Deze coating zorgt ervoor dat bacteriën worden aangetrokken en onschadelijk gemaakt..
€189,00
Excl. BTW:€189,00
Splittopper Koudschuim HR45 6cm dik met cool & fresh hoes
splittopper
Deze luxe splittopper is van top kwaliteit. Deze dikke splittopper heeft een Cool & Fresh hoes, superventilerend en daardoor niet te warm. De kern van de topper is gemaakt van HR45 koudschuim. Koudschuim is een polyurethaanschuim, maar wordt tijdens de fabricage niet op een hoge temperatuur gema..
€169,00
Excl. BTW:€169,00
Splittopper latex 6cm Dik met Cool & Fresh Hoes
splittopper
Deze luxe splittopper van latex heeft een Cool & Fresh hoes. Dit houdt in dat de hoes super ventilerend is en daardoor niet warm aan voelt. Verder heeft de topper een kern van 100% latex (rubber). Latex heeft een grote veerkracht en rekbaarheid (puntelasticiteit), daardoor past het zich heel go..
€269,00
Excl. BTW:€269,00
Splittopper Nasa Traagschuim 6 cm dik Cool & Fresh Hoes
orthopedisch splittopper
Deze splittopper heeft een cool & fresh hoes. De hoes is anti allergisch. De hoes is afritsbaar en wasbaar op 60 graden. De kern van deze luxe topper is traagschuim. Het meeste traagschuim heeft superieure lig eigenschappen, omdat het traagschuim matras of topper op een onvergelijkbare goede wi..
€229,00
Excl. BTW:€229,00
Splittopper Prestige Aegis 10 cm Dik HR60 Koudschuim Anti Allergie met afritsbare hoes
splittopper
Deze Prestige Aegis Splitttopper is van hoge kwaliteit. Deze Splitttopper heeft een Aegis hoes, Aegis is een revolutionaire technologie, bestaande uit een niet uitwasbare permanente coating op de garens van bijvoorbeeld textiel. Deze coating zorgt ervoor dat bacteriën worden aangetrokken en onschade..
€309,00
Excl. BTW:€309,00
Splittopper Tencel XXL Koudschuim HR55 12 cm Dik
splittopper
Deze splittopper is de perfecte oplossing om geen twee eenpersoonsmatrassen met een naad over de gehele lengte van uw bed te hebben en toch u elektrisch verstelbare bodem te kunnen blijven gebruiken. Dit is een tweepersoonsmatras met een bovensplit van 80 cm, zodat u uw verstelbare bodem gewoon kunt..
€279,00
Excl. BTW:€279,00
Splittopper Tencel XXL Nasa Traagschuim 12 cm Dik
orthopedisch splittopper
Deze splittopper is de perfecte oplossing om geen twee eenpersoonsmatrassen te hebben met een naad over de gehele lengte en toch u elektrisch verstelbare bodem te kunnen blijven gebruiken. Dit is een tweepersoonsmatras met een bovensplit van 80 cm. Hierdoor kunt u toch uw verstelbare bodem gebruiken..
€299,00
Excl. BTW:€299,00
Deze luxe topper is van hoge kwaliteit. De dikke topper heeft een Tencel hoes, dat houdt in dat hij superventilerend is en daardoor niet te warm. De kern van de topper is gemaakt van HR55 koudschuim. Koudschuim is een polyurethaanschuim, maar wordt tijdens de fabricage niet op een hog..
€149,00
Excl. BTW:€149,00
Tencel Topper XXL Nasa Traagschuim 12 cm Dik
orthopedisch
Deze luxe topper is van hoge kwaliteit. De dikke topper heeft een Tencel hoes, dat houdt in dat hij superventilerend is en daardoor niet te warm. De kern van de topper is gemaakt van Nasa Traagschuim. Dit Nasa/Visco pro geheugenschuim is ca. 12 cm dik. Het meeste traagschuim heeft superieure lig eig..
€169,00
Excl. BTW:€169,00
Koudschuim is een type schuim, waarvan vaak ten onrechte verondersteld wordt dat bij de fabricage geen hoge reactietemperaturen ontstaan. Dit is onjuist. De term 'koudschuim' is afgeleid van de term 'cold cure moulding': schuim dat in niet verwarmde vormmallen wordt geproduceerd. De juiste benaming ..
€189,00
Excl. BTW:€189,00
Deze luxe topper is van top kwaliteit. Deze dikke topper heeft een Cool & Fresh hoes, superventilerend en daardoor niet te warm. De kern van de topper is gemaakt van HR45 koudschuim. Koudschuim is een polyurethaanschuim, maar wordt tijdens de fabricage niet op een hoge temperatuur gemaakt. Kouds..
€79,00
Excl. BTW:€79,00
Deze luxe topper van latex heeft een Cool & Fresh hoes. Dat houdt in dat de hoes super ventilerend is en daardoor niet warm aan voelt. Verder heeft de topper een kern van 100% latex (rubber). Latex heeft een grote veerkracht en rekbaarheid (puntelasticiteit), daardoor past het zich heel goed aa..
€139,00
Excl. BTW:€139,00
Topper Nasa Deluxe 6cm Dik Cool & Fresh Hoes
orthopedisch
Deze topper/oplegmatras heeft een dubbeldoeks anti allergische hoes. De kern van deze topper is van stevig traagschuim. Dit Nasa/Visco pro geheugenschuim is ca. 6 cm dik. Het meeste traagschuim heeft superieure lig eigenschappen, omdat het traagschuim matras of topper op een onvergelijkbare goede wi..
€109,00
Excl. BTW:€109,00
Geeft jouw Topper nog de juiste ondersteuning maar is het uiterlijk daarvan aan vervanging toe, dan is dit een goedkope en makkelijke oplossing. Deze uitvoering van de Topperhoes is extra dik, zacht en goed ademend. De Topperhoes is leverbaar in vele maten. Het geeft je Topper we..
€59,00
Excl. BTW:€59,00
Weergeven 1 t/m 22 van in totaal 22