100 dagen omruilgarantie

100 dagen omruilgarantie

Belangrijk bij het slapen op een nieuw matras is dat je de tijd pakt om aan het matras te wennen, dus probeer onze matrassen minimaal 30 nachten uit.

Voor het proefslapen stellen wij de volgende voorwaarden:

Dreambedden biedt voor alle matrassen, vaste boxsprings ( zonder opbergruimte) en verstelbare boxsprings 100 dagen omruilgarantie. Indien het matras, vaste boxspring ( zonder opbergruimte ) of verstelbare boxspring bij de koper niet aan de verwachting voldoet, kan hij of zij het matras of de matras kern in de boxspring binnen 100 dagen omruilen tegen een ander type matras of matras kern dus een andere hardheid .Om gebruik te maken van de 100 dagen omruilgarantie kun je contact opnemen met de Dreambedden waar het matras is aangeschaft , via onze klantenservice en/of door naar onze showroom te komen
Het recht op omruilgarantie wordt verleend, indien aan onderstaande voorwaarden is voldaan:
* De ’100 dagen omruilgarantie’ geldt op alle 1-persoons matrassen tot de maat 100×220 matras , dit zijn matrassen/matraskernen tot en met 100 cm. De toppers en 2-persoons maten matrassen en kernen vallen niet onder deze garantie.
* Voor aankopen via de webshop en in de winkel geldt dat een matras pas na 30 dagen proefslapen geretourneerd kan worden.
* De aanspraak op de ’100 dagen omruilgarantie’ dient de koper in te dienen bij de Dreambedden winkel waar de koper het desbetreffende matras en/of vaste of verstelbare boxspring heeft gekocht. In het geval van een online aankoop op de webshop van Dreambedden dient u ook langs onze showroom te komen zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren en laten proefliggen zodat u dan de juiste keuze kunt maken .
* Om aanspraak te maken op de 100 dagen omruilgarantie dien je de originele aankoopbon / factuur als bewijs te kunnen tonen.
* De omruiling moet plaatsvinden binnen 100 dagen na levering van de matrassen,vaste boxspring ( zonder opbergruimte ) en/of verstelbare boxspring
* Het matras dient fatsoenlijk en schoon te worden aangeleverd.
* De koper kan eenmalig gebruikmaken van de 100 dagen omruilgarantie.
* De koper dient een ander type Dreambedden collectie matras uit te kiezen uit de collectie van de Dreambedden en/of zelfde slaapmerk wat er bij Dreambedden is aangeschaft. Mocht er een meerprijs zijn, dan wordt dit verrekend naar de koper toe en bij een minprijs wordt er GEEN geld of minprijs door Dreambedden verrekend .
* Er worden per omgeruild matras kosten in rekening gebracht t.b.v. administratie-, transport- en verwerking. De kosten voor het omruilen van een matras en/of matraskern binnen de 100-dagen omruilgarantie termijn zijn €99,- per matras en/of matraskern
* De garantie geldt niet op toppers, Opbergboxsprings , ledikanten , lattenbodems , nachtkasten, kussens , dekbedden en bedtextiel .. de 100 dagen omruilgarantie geldt dus alleen op alle 1- persoons matrassen en matras kernen tot de maat 100×220

* Je hebt, per bestelling, eenmalig de gelegenheid om gebruik te maken van de uitprobeergarantie.
* De 100 proefdagen zijn van toepassing op één bestelling per adres/of klant met een maximum van twee éénpersoonsmatrassen.
* Heb je de Dreambedden vaste boxspring ( zonder opbergruimte) , verstelbare boxspring en/of 1 persoon matras al eens eerder uitgeprobeerd en geretourneerd? Dan vervalt het recht om het 100 dagen gratis uit te proberen. Het nieuwe matras valt dan enkel onder het herroepingsrecht.
* De ontbindingstermijn verstrijkt om middernacht op de 100e dag na de dag waarop het matras is geleverd. Het recht dient binnen deze periode te worden uitgeoefend en bij de Dreambedden klantenservice kenbaar gemaakt te worden.
* Wij nemen uitsluitend onbeschadigde en schone matrassen aan.
* In deze periode kun je slechts eenmaal een matras bestellen en annuleren.
* Indien je jouw matras met gegronde klachten terugstuurt en een vervangend matras ontvangt, gaat de proefperiode opnieuw in vanaf de dag dat je jouw vervangend matras ontvangt