Matras op maat

Matras op maat

Op zoek naar een matras of topper in een speciale en afwijkende maat.

Wij kunnen elk matras en topper  op maat maken, kies bij onze matrassen een geschikt matras uit wat bij u past en u lekker vindt liggen.. u vindt deze matrassen en toppers op onze website en natuurlijk bij ons in de showroom waar u ook kunt komen zien, voelen en proef liggen.

U kunt bij ons matrassen en toppers  bestellen in de door u gewenste afmeting. Ideaal voor mensen die in het bezit zijn van bijvoorbeeld een caravan, boot ,bedstee, Duits bed, eigen gemaakt bed, camper, vouwwagen of andere bed of onderdeel waarvoor een speciale maat matras of topper nodig is. Zowel in de lengte als in de breedte kunt u zelf aangeven wat de maat is die u nodig heeft

 

Prijs matras op maat

Wij gebruiken een simpele en een eenvoudige rekenformule zodat u precies zelf kunt uitrekenen hoe duur u matras gaat worden.

 

Stel u zoekt gewoon een recht hoekig matras alleen de maten moeten korter of langer worden dan de standaard matrasmaten , dan pakken wij de dichtstbijzijnde grootste maat en rekenen 30% op de prijs voor het op maat maken.

Voorbeeld: U heeft een matras nodig van 87cm breed en 194cm lang.. en u wilt het koudschuim HR45 matras van 16cm dik . dichtstbijzijnde grootste maat is 90×200 en die kost € 99,- . Daar dan 30% op kost het matras totaal € 128,70

Stel u wilt een matras met een schuine of ronde hoek(en) pak dan de langste breedte en lengte en daar rekenen wij 50% op de dichtstbijzijnde grootste maat.

 

Voorbeeld: U heeft en matras met een schuine hoek (frans matras) langste gedeelte is 191cm in de lengte en breedste gedeelte is 132cm breed en u wilt het koudschuim HR45 matras. Dan is de dichtstbijzijnde grootste maat €169,- daar dan 50% op kost het matras €253,50. LET OP.. voor matrassen met schuine en/of ronde hoek(en) hebben wij altijd een mal nodig.

 

Productie

De productie van onze matrassen vindt plaats in Nederland, dit zorgt er voor dat wij heel SNEL en kwalitatief zeer hoogwaardige producten kunnen leveren tegen een super scherpe prijs.