Avek

Boxsprings van Avek.

Boxsprings nemen in het assortiment van Avek een belangrijke plaats in. Een boxspringbed bestaat meestal uit drie lagen. De boxspring zelf vormt de basis, het matras komt daar bovenop en het topmatras zorgt voor een extra comfortabele laag. Door hun bijzondere comforteigenschappen zijn boxsprings erg populair. Avek heeft zes verschillende boxspring programma’s: 1927, Fier, Simmer, Noflik, Ninety en Sinne. Elk programma heeft een eigen karakter en biedt een ruime keuze aan op maat gemaakte mogelijkheden. Zo vind je altijd een bed dat bij jou past.

Avek Boxspring 1927.

Drielaags bedcomfort voor een aantrekkelijke prijs.

De 1927 boxspring wordt met vakmanschap bij ons in de fabriek gemaakt. Een comfortabel bed met een aangename prijsstelling, die jouw lichaam optimaal ondersteunt. We gebruiken kwalitatief goede materialen. Maak je eigen bed, volgens jouw persoonlijke wensen. Creëer jouw 1927 op maat.

Avek Boxspring Fier.

Beleef de nacht in stijl.

Fier is een ander woord voor trots. En trots zijn wij op onze nieuwe Boxspring Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder zijn we erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand. Bekijk hem hier!

Avek Boxspring Simmer.

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed.

Avek Boxspring Simmer. Begin je dag goed. De Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. In een Simmer ontwaak je fris omdat het een extra goed geventileerd bed is, voorzien van een ademende spiraalbodem. In dit bedklimaat voel jij je prettig en ontspannen. Bovendien heeft Simmer een fraaie uitstraling. Bekijk hier de Simmer.

Avek Boxspring Noflik.

Weldadig genieten van luxe én comfort op maat.

In een Noflik slaap je aangenaam en prettig, zoals het Friese woord Noflik al zegt. Gebaseerd op de schoonheid en de rust van het Friese land. In deze Noflik boxspring op maat geniet je van een weldadige nachtrust. Probeer het eens uit bij één van onze Slaap Adviseurs.

Avek Boxspring Ninety.

90 jaar vakmanschap in één boxspring.

Avek bestaat ruim 90 jaar! Al meer dan 90 jaar maken wij, in onze eigen fabriek in Friesland, met vakmanschap en liefde de beste bedden en boxsprings. Zoals de Ninety, als beste getest door de Consumentenbond (dec ’21 & juni ’22). Een luxe drielaags boxspring met vele extra’s, zoals de zeer royale Ninety achterwand, een gratis set LED leeslampjes, en een gratis set in- en uitstapverlichting. Jouw voordeel bedraagt maar liefst 510 Euro. Je hebt al een zeer complete Ninety boxspring voor 2.795 euro! Bekijk hier de Ninety.

Avek Boxspring Sinne.

Design én comfort in een mooie setaanbieding.

De Sinne, het Friese woord voor zon, is een stijlvolle boxspring waarop je heerlijk slaapt. De royale pocketveermatras en de luxe topper zorgen voor extra comfort, en bieden de juiste ondersteuning aan jouw lichaam. Bovendien zorgt de geïntegreerde spiraalbodem voor extra goede ventilatie. De Sinne Boxspring is nu verkrijgbaar als setaanbieding, met vele gratis extra’s. Bekijk hier de Sinne.

Kom deze Avek Boxsprings zien, voelen en beleven in onze showroom!