Merken

M line wordt gedreven door innovatie.
Alle producten worden uitvoerig getest, waardoor we over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en testresultaten beschikken. Deze resultaten vertalen we door naar de meest innovatieve en comfortabele materialen.
Met resultaat, want het is niet voor niets dat Nederlandse topsporters graag slapen op M line en dat we aanbevolen worden door fysiotherapeuten.

Caresse, de slaapbeleving die past bij uw persoonlijke stijl. Caresse biedt u de volmaakte afsluiting van uw dag en geeft glans aan vele nachten.

De boxsprings van Caresse onderscheiden zich. Weldadig comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. De boxsprings en het heerlijke bedtextiel van Caresse zijn vervaardigd van kwaliteitsmaterialen. Caresse! U ontwaakt met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht.
Caresse, zo volmaakt kan slapen zijn.

Norma is al sinds 1884 een toonaangevend merk.
Wij maken en leveren nog steeds kwalitatief uitstekende boxsprings en matrassen voor een aantrekkelijke prijs. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel. Het ontwerpen van onze producten vindt volledig in eigen huis plaats omdat wij zo optimaal kunnen inspelen op uw wensen en behoeftes. Zo kunnen wij u de garantie bieden dat uw Norma bed uitsluitend met de beste materialen wordt samengesteld, gebruikmakend van unieke technieken in onze bedden die van groot belang zijn voor het hoge comfortniveau. En met veel kennis en gevoel samengesteld door onze vakmensen

n 1927 had pake Roelf Kok een manufacturenwinkel in het Friese Surhuisterveen. Keer op keer moest hij de standaard bedden laten aanpassen, omdat ze te groot waren voor de bedsteden. Zo ontstond het idee om zelf bedden op maat te gaan maken. Vanuit deze nuchtere gedachte werd beddenfabriek Avek in 1927 opgericht. Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Het erfgoed van pake is voor de kleinzonen Roelf en Roelf nog steeds leidend. In Surhuisterveen worden de bedden nog altijd op maat gemaakt. Door mensen die hun vak verstaan en met liefde bedden produceren van topkwaliteit.
Je eigen Avek bed, speciaal voor jou gemaakt.

Silvana dekbedden & kussens worden gemaakt met aandacht voor mens en natuur. Zo is alle dons die wordt gebruikt DOWNPASS gecertificeerd. Dat betekent dat het materiaal traceerbaar is in de keten. Bovendien gebruikt Silvana veel gerecyclede synthetische materialen voor haar hoofdkussens en dekbedden. Als je kiest voor Silvana dekbedden kies je niet alleen voor comfort en kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid.

We jaagden altijd dezelfde droom na
tijdens het produceren van onze producten.
Het creëren van een merk dat verder gaat dan de grenzen van de
land in de matrassenindustrie en -merken
zijn naam bekend op de internationale markt…

Cinderella ziet thuis als een belangrijke basis in het leven waar je jezelf terug kan trekken en jezelf kan zijn. Ze koestert deze plek en haar fijne ‘eigen’ momenten die ze hier heeft: het lezen van een goed boek, het bakken van een lekkere taart of gewoon heerlijk wegdromen. Maar thuis is ook een plek waar vrienden en familie altijd welkom zijn en mooie en bijzondere herinneringen worden gecreëerd. Cinderella is positief en warmhartig. Ze houdt van vrolijke kleuren, mooie vormen en heeft oog voor detail. Cinderella gaat voor een leven waar alles uit wordt gehaald wat er in zit! Het beste bedtextiel vindt u bij ons!

Ontdek de meest vernieuwde versie van jezelf al generaties lang verfijnen we al onze technologieën om een optimaal herstellende slaap te bieden.

ABC heeft een super deluxe uitstraling.
De opbergboxspring van ABC zijn niet alleen heel luxe en chique, de modelen zijn ook heel praktisch. Onder de gehele oppervlakte van de boxsprings is opbergruimte aanwezig.

Met Damai creëer je een slaapkamer waar creativiteit tot leven komt en je voor een duidelijke karakteristieke sfeer gaat. De diversiteit aan dessins kunnen worden gezien als een reflectie van onszelf. Met één been in het verleden en het oog op de toekomst bestaat de bedtextiel collectie van Damai uit een eclectische mix waarin de liefde voor authentieke materialen, kunst en techniek tot uiting komt. Onze focus ligt op design, kwaliteit & comfort.
Heckettlane staat voor meer dan een bedrijf; het vertegenwoordigt onze Heckettlane-familie die een droom realiseert. De ambachtslieden in onze fabriek, onze inspirerende ontwerpers, onze partners over de hele wereld. We halen het beste in elkaar naar boven, creëren, produceren en verkennen in een gemeenschap van wederzijds respect.
Je brengt veel tijd door in je slaapkamer. Het is des te belangrijker dat u zich er helemaal op uw gemak voelt. Wij bij WIEMANN weten wat belangrijk is. Daarom staan ​​onze slaapkamermeubels voor een grote verscheidenheid aan modellen, intelligente oplossingen, de beste kwaliteit en maximaal comfort. Minder mag u van ons niet verwachten.
Kårlsson boxsprings. Met Kårlsson kies je voor meer dan een bed alleen. Met Kårlsson kies je voor vooruitgang. Van je nacht, je dag en daardoor jezelf.

Wij ontwerpen én produceren onze slaapproducten in Frankrijk, altijd met respect voor lokale knowhow en gebruik makend van de nieuwste innovaties en technologieën.

Sinds de oprichting in 1919 is Simmons bezig aan een oneindige missie om onze klanten de best mogelijke nachtrust te geven. Deze passie is de drijfveer tot de inmiddels wereldwijde verkoop van Simmons matrassen, boxsprings, toppers, kussens en accessoires.

dreamhouse

Als het gaat om een goede nachtrust, is er niets belangrijker dan een comfortabel bed. Een boxspring van Dreamhouse Bedding is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl, kwaliteit en ultiem slaapcomfort. Dit Nederlandse merk heeft zich gevestigd als een toonaangevende speler in de beddenindustrie, en hun boxsprings zijn geliefd bij mensen die waarde hechten aan een goede nachtrust.