Over Dreambedden

Dreambedden

Dreambedden is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in slapen.
Wij leveren al jarenlang de mooiste boxsprings, de beste matrassen en de fijnste toppers bij klanten in Nederland en België. Wij zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn.

Maatwerk boxsprings

Dreambedden is gespecialiseerd in het maken van boxsprings op maat.
Zo leveren wij als enige in heel Nederland zelfs Familie Boxsprings van maar liefst 360cm breed, hier kunt u met het hele gezin op liggen.
Het grootste gedeelte van onze prachtige collectie wordt hier in Nederland voor u met liefde en passie speciaal op maat gemaakt.
Bij ons heeft u keuze uit meer dan 500 verschillende kleuren en stoffen, ook kunt u kiezen uit verschillende modellen hoofdborden zoals een strak, tijdloos of modern hoofdbord.
Wanneer echt wil uitpakken is het bij ons ook mogelijk om een hoofdbord over uw hele slaapkamerwand in een prachtig patroon op maat te laten maken.

Matrassen & toppers

Wij hebben een breed assortiment aan matrassen en toppers en geven u hierover graag persoonlijk passend advies.
Bij ons kunt u matrassen en toppers uittesten in onze showroom, ook zijn deze makkelijk online te bestellen via onze website.
De matrassen en toppers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder ook speciale lengte en breedte maten. Er is keuze uit verschillende soorten hardheden en vering systemen. Zo stelt zelf u matras en/of topper samen en kunt u in combinatie met één van onze boxsprings een ideaal slaapsysteem samenstellen.

Productie

De productie van onze boxsprings en matrassen vindt plaats in Nederland, dit zorgt ervoor dat wij heel SNEL en kwalitatief zeer hoogwaardige producten kunnen leveren tegen een super scherpe prijs.

Dreambedden in Woonmall Alexandrium

Op zoek naar een prachtige boxspring, een goed matras of een comfortabele topper?
Of bent u toe aan een nieuw hoofkussen, zacht dekbed en een mooi dekbedovertrek?
Dreambedden heeft het allemaal!
Wij zijn te vinden op de begane grond van Woonmall Alexandrium.
U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies van een van onze slaapadviseurs, of om even rond te kijken in onze showroom.
Hopelijk zien wij u snel!

Dreambedden maakt dromen betaalbaar.